tisdag, april 17, 2012

Vad är väl en bal på slottet?

Antal gånger jag haft balklänning redan denna vår: 4
Antal gånger kvar att ha ha balklänning i vår: 3
(... och då är ärtsoppetorsdagarna inte ens inräknade)
Det känns som att jag borde utöka högtidsdräktsgarderoben något!För några veckor sedan hörde en vän av sig till mig och undrade om jag kunde samla ihop ett gäng i högtidsdräkt för att dansa lite vals på slottet (i en film som universitetet spelade in om valborgsfirandet). Javisst svarade jag, drog ihop ett gäng glada snerkingar och gick dit! På plats fick vi träffa Mikael Tornving, som också skulle filma. Riktigt trevlig kille! Emelie fick "huvudrollen", och blev i varje tagning lika dissad av Micke. Efter varje omtagning  kom han fram och snackade med oss en stund, och berättade hur taskig han kände sig som snäste av Emelie i filmen. I verkligheten skulle han minsann aldrig tacka nej om en sån snygging kom fram och bjöd upp till dans!

Det var en fantastiskt kul grej att vara med om hur som helst. Jag kan alltså numera bocka av "filminspelning" från min att göra-lista. Check.


Här är alltså den del av filmen som vi är med i. Även resterande delar i valborgsserien hittar ni på youtube. Bra pepp såhär två veckor innan!

1 kommentarer:

Julia sa...

Snyggt, balklännig på så länge du har chans bara! Min har tyvärr hängt oanvänd i över ett år, dock på paradplats utanför klädskåpet.