söndag, januari 24, 2010

A vos marques! Prêts? Partez!

A vos marques! Prêts? Partez! = Klara, färdiga, gå på franska. Nu skulle jag väldigt gärna vilja ha en bildserie på min vän Klara här, för den ramsan har hon fått höra ett antal gånger, men då det är rätt folktomt här ute på landet får det i veckans fototriss bli lite arkivbilder. En annan fransk-gillande vän är Hanna, och den här försök till hopp-serien tog jag av henne på nyår, när vi stod vid Slottet i Uppsala och tittade på fyrverkerier.

Klara...

...färdiga...

...gå!

2 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Jag hittade faktiskt en Klara till min egn triss. Klara eller ej, din triss blev också bra tycker jsg.

Helena på Fotostafetten sa...

Hej!

Fotostafetten startade ju häromdagen och du kom med i lag 2. Det har gått rasande snabbt och deltagarna innan dig på listan har bloggat sina inlägg snabbare än jag förväntat, så jag har knappt hunnit med att meddela att du är med i laget, men det är du i alla fall :)


Så här fungerar Fotostafetten:
* Blogga din triss på det tema du får av personen före dig.
* Hitta på ett nytt tema till nästa person på listan.
* I ditt stafettinlägg ska du skriva vilket tema du ger till nästa person, länka till denna, samt länka till Fotostafetten.
* Skriv en kommentar hos personen efter dig och berätta vilket tema du ger henne/honom. Det är så du skickar stafettpinnen vidare.
* Du har två dagar på dig att fullfölja din sträcka av stafetten.

Hela listan över stafettlaget finns i bloggen och där uppdaterar jag hela tiden när någon har gjort sin stafettsträcka. Så när du är klar är det bra om du lämnar en kommentar så att jag vet att stafettpinnen vandrat vidare. Jag kommer också att lägga upp en av bilderna från din triss där, men säg till om du inte tycker det är okej så låter jag bli.

Välkommen till Fotostafetten och lycka till!