fredag, juli 13, 2007

Uppsala i höst

Så har då antagningsbeskeden från universiteten kommit. Jag blev antagen på mitt förstahandsval! I höst kommer jag och 44 andra att börja på Språkvetarprogrammet (som hade 215 sökande), och det ska bli spännande. Jag och Lina verkar kunna få en trea i Flogsta tillsammans, så det mesta verkar lösa sig till det bästa. Hurra!


6 kommentarer:

Veronica sa...

Snyggt jobbat!! Vad bra att du kom in....-många sökanden -himla bra att du kom in! Flogsta....-hur eller var ligger det...-är det långt ifrån skolan???
Kramis Veronica å Rasmus -farbror Sören hälsar!!

Anonym sa...

Hejsan Lovisa!
Naturligtvis kommer jag ihåg Dig, vad mycket roligt Du verkar ha hunnit med efter studenten! Jag har som sagt kommit in på högskola (lärarprog. öppen ingång i Eskilstuna) men känner inte för att plugga i höst redan. Vill jobba ett tag, resa och njuta av att slippa skolan ett tag innan jag pluggar vidare. Vi får "keep in tuch" så får Du berätta om studentlivet i Uppsala om det är nåt att satsa på om något år kanske. Just nu jobbar jag på Hemköp i Gnesta för att tjäna lite extrapengar, inget drömjobb, me bra betalt iaf=)
Hoppas allt är väl med Dig! //heléne

Selma sa...

Grattis till antagningen! Du kommer nog trivas i Uppsala. Eftersom att jag jobbar min sista dag imorgon, så är jag på väldigt gott humör, därav en stor chans att ett foto på min arbetsutstyrsel faktiskt dyker upp på bloggen. Sköt om dig, kram.

Anonym sa...

Hurra!/ vilsa

Anonym sa...

Det blir spännande i höst minsann! Mest spännande för mig just nu är väl vart jag ska ta vägen när terminen väl börjar! Men det känns tryggt att jag har en klädkammare hemma hos er som backup! :) Tack för i helgen, det var så trevligt så och god mat! Hoppas vi kan ses nåt snart igen! Pusst å kran din Hansa

Helena sa...

Ja det tänkte jag inte ens på innan jag skrivit det, men det är exakt så den ska heta! Eller det blir nog, "Första snön föll inatt", i så fall. Vi får se om jag ens kommer igång med boken. Jag får prestationsångest så fort jag tänker på att sätta mig ner och skriva... Kul att du kom in i Uppsala! Kram kram